Ny affärsutvecklingschef på Kiwa Inspecta

Kiwa Inspecta förstärker organisationen genom att rekrytera Lars Björnmyr som ny affärsutvecklingschef.

Lars Björnmyr tillträdde rollen som affärsutvecklingschef på Kiwa Inspecta den 7 september. Han kommer närmast från Dekra, där han under flera år arbetat med att bygga upp deras affärsutvecklingsdel. 

– Det känns positivt och spännande, säger Lars Björnmyr om att tillträda den nyinrättade tjänsten på Kiwa Inspecta.

I rollen som affärsutvecklingschef kommer Lars Björnmyr utveckla Kiwa Inspectas säljarbete och arbeta med såväl befintliga kunder som nya affärsmöjligheter.

– Det är fantastiskt roligt att Lars nu är en del av Kiwa Inspecta. Som affärsutvecklingschef kommer en av hans främsta uppgifter vara att vässa hur vi tillgodoser våra kunders behov nu och framöver, säger Leon Burling, marknadschef på Kiwa Inspecta.

– Både genom att vara ute och lyssna till vilka behov som finns idag och genom att tillsammans med våra experter utveckla lösningar för framtiden, fortsätter Leon Burling.

Kiwa Inspecta är en internationell leverantör av tjänster inom besiktning, provning, certifiering, teknisk konsultation och utbildning. Bolaget är en del av den globala Kiwa-koncernen, som har verksamhet i över 40 länder.

I Sverige har bolaget 650 medarbetare som arbetar på något och 26 kontor som är spridda över hela landet. Kiwa Inspecta ligger som nummer 13 på Konsultguidens ranking.

author image

Åsa Larsson

Kontakta mig