Gullers Grupp växer digitalt

Gullers Grupp köper den Stockholmsbaserade managementbyrån Do Digital Management. Vad är tanken med detta förvärv?

– Vi ser att den digitala omställningen innebär stora utmaningar för allt fler aktörer inom såväl den privata som offentliga sektorn, säger Hans Gennerud, VD på Gullers Grupp, som ligger topp fem på Konsultguidens rankinglista.

– Med Do Digital Managements gedigna kompetens och erfarenhet inom digital strategi och management förstärker vi vårt kunderbjudande inom detta område.

Do Digital Management, som grundades 2013 av Mattias Malmnäs och Peter Ödling, utvecklar bland annat digitala kommunikationsstrategier och plattformar, koncernintranät och processer för sociala medier för kunder som ICA, LRF, SEB och Konsumentverket.

– När vi nu blir en del av Gullers Grupp kommer vi in i ett större sammanhang vilket ger oss möjligheter att ta fler spännande uppdrag samtidigt som vi kan fortsätta att utvecklas inom det vi är bäst på, nämligen digital management, säger Peter Ödling, konsult och partner på Do Digital Management.

Konsultguidens rankinglista

Konsultguiden är nu inne på sitt 29:e år som den ledande guiden för köpare av konsulttjänster. Det populäraste innehållet är den årliga oberoende rankinglistan där de olika konsultbolagen jämförs med varandra inom sina specifika kompetensområden.

De nyckeltal som presenteras i den här 29:e upplagan har som tidigare samlats in från bolagens egna årsredovisningar.

Klicka här för årets rankning av Strategisk kommunikation

author image

Jonas Bergholm

Kontakta mig