The Woz till Stockholm

Filantropen och en av Apple-grundarna Steve Wozniak föreläser tillsammans med Seth Godin i Stockholm den 24 januari 2018.

Tillsammans med andra framstående profiler inom näringslivet, såsom Lena Apler, Eric Ries, Seth Godin med flera, kommer Wozniak föreläsa under företagsevenemanget Nordic Business Forum Sweden. Nordic Buisness Forum Sweden är ett endagsevenemang som syftar till att inspirera till entreprenörskap genom föreläsningar som tar upp framgångsrika exempel inom företagande.

Temat för årets event är ledarskap och förändring. Varje talare kommer dela med sig av personliga erfarenheter kring att driva framgångsrika verksamheter. Först ut att tala är norskan Anita Krohn Traaseth, sist ut på scenen blir Steve Wozniak.

Med designen av Apple I och II satte Wozniak Macintosh på kartan. Apple II var en av grundstenarna till den moderna persondatorn. 2000 blev han placerad i Inventors Hall of Fame och vann det prestigefulla Heinz Award for Technology. ”The Woz”, som han också kallas, är idag en av IT-branchens största ikoner.

Ta chansen att se ”The Woz” och några av vår tids främsta entreprenörer den 24 januari 2018 på Stockholm Waterfront.

author image

Redaktionen

Kontakta mig