EG utsett till Årets Microsoftpartner

It-tjänsteföretaget EG tar hem priset Årets Microsoftpartner inom kategorin affärs- och kundvårdssystem i Sverige.

Det skandinaviska bolaget EG var tidigt ute med att bygga upp kompetens inom Microsoft Dynamics 365 – Microsofts molnbaserade affärsplattform för företag. EG är ledande inom plattformen och står för var tredje implementering på den skandinaviska marknaden.

EG (placering 40 på Konsultguidens ranking) har för första gången utsetts till Årets Microsoftpartner inom affärs- och kundvårdssystem i Sverige.I finalen ställdes bolaget mot iStone Dynamics och Acando.

Microsofts motivering för utmärkelsen löd:
“Vinnaren har framgångsrikt positionerat sig som en helhetsleverantör av Dynamics365. Man har ett tydligt branschfokus inom processindustri, projektstyrd tillverkning, retail och utility. Vinnaren är en framgångsrik partner på sina kunders digitaliseringsresa.”

– Vi är mycket stolta och glada över att ta emot priset som Årets Microsoftpartner inom affärs- och kundvårdssystem. Utmärkelsen är ett kvitto på att vår tidiga satsning på att bygga upp kompetens inom Microsoft Dynamics 365 och vårt tydliga branschfokus har lönat sig, säger Stefan Fleron, Vd, EG Sverige.

EG stöttar sina kunder i digitaliseringsarbetet och arbetar både med rådgivning inför molnresan samt implementering av affärssystem som Microsoft Dynamics 365. Bolaget är ett av Skandinaviens ledande it-tjänsteföretag med över 12 000 kunder och 2 000 medarbetare på 30 kontor i Skandinavien.

author image

Åsa Larsson

Kontakta mig