Consid lanserar framtidens e-sport

Consid lanserar nu ett nationellt e-sportshackathon där deltagarna programmerar sin egen AI som ska ta dem till ett digitalt kontor i Dubais öknen.

Konsultbolaget Consid (placering 30 på Konsultguidens ranking) lanserar The Considition – ett nationellt e-sportshackathon som äger rum den 8 november.

Deltagarnas uppgift är att programmera sin egen AI som ska ta dem från Stockholm till Dubai så snabbt som möjligt och med minsta möjliga miljöpåverkan.

Consid själva menar på att de är framtidens e-sport på spåren.

– Vi har själva tagit fram hackathonet, som enligt mina kollegor är något av det absolut senaste de sett på hackathon- och e-sportscenen i Sverige, säger Beatrice Carpvik, Brand Manager på Consid.

Deltagarna kan befinna sig var som helst i landet när de tävlar och hackathonet kommer att kunna följas online. De tre lag som presterar bäst får möjlighet att resa till Dubai och uppleva en annorlunda arbetsdag i Consids digitala, intelligenta kontor – mitt ute i öknen.

– Med en intelligent arbetsplats i Dubais öken sätter vi ljuset på de många fördelar som finns att hämta i dagens digitala samhälle och de digitala lösningar vi erbjuder våra kunder, något som verkligen är värt att uppmärksamma, menar Beatrice Carpvik.

Consid kommer under oktober månad hålla föredrag för sina kunder runtom i landet på temat ”The Intelligent Office”. Temat följer alltså med in i det nylanserade e-sportspåret och företagets digitala, intelligenta kontor i Dubais öken.

Ett Hackaton är ett eventforum där fokus ligger på skapande och kreativitet.

author image

Åsa Larsson

Kontakta mig