Consid bakom ny digital plattform

Consid och Strömsholmen har lanserat en ny digital plattform för varumärket Kaller. Vad betyder detta, kommer samarbetet att fortsätta?

Strömsholmen AB i Tranås utvecklar, tillverkar och marknadsför Kaller gasfjädrar och gashydrauliska system för pressverktyg och tunga terränggående fordon. I höstas ingick konsultföretaget Consid, som ligger på trettionde plats på Konsultguidens rankinglista, ett samarbete med Strömsholmen med uppdraget att ta fram en ny produktorienterad digital plattform. 

Uppdraget inleddes med en förstudie där Consid tillsammans med Strömsholmen tog fram en digital roadmap som syftade till att synliggöra behov och möjligheter för de kommande åren samt identifiera framtida möjligheter och effekter för verksamhetens digitala närvaro. Förstudien mynnade ut i beslut om en ny webb.

Under året har Consid utvecklat en helt ny lösning för kaller.comkaller.com. Peter Bäckrud, ansvarig för Consid i Värnamo och Växjö, säger att man är mycket glada för det goda samarbetet.

– Vi ser fram emot att fortsätta vidareutveckla lösningen.

Johan Björndal, sälj- och marknadschef på Strömsholmen är också mycket nöjd med resultatet:

– Vi har tillsammans med Consid och vår reklambyrå flyttat fram positionerna i vår marknadskommunikation. Vi har med Consids hjälp byggt en plattform från vilken vi kan utvecklas vidare och erbjuda våra kunder det enklaste sättet att få den information de söker. Projektet har levererat i tid och till budgeterad kostnad, vi och våra kunder är mycket nöjda med resultatet.

Samarbetet mellan Strömsholmen och Consid fortsätter nu med en vidareutveckling av den digitala plattformen. Bland annat ska all information översättas till ett flertal språk och ytterligare produktgrupper läggas till i lösningen. 

author image

Jonas Bergholm

Kontakta mig