Danske Bank tar vågat steg med The Hub

Danske Bank har det senaste året tagit vågade steg in i startup världen. Nu tar man ytterligare steg för att befästa positionen tillsammans med SUP46 i deras gemensamma satsning thehub.se.

Stina Liland rekryteras som ny Sverigechef för TheHub.se, den digitala plattformen som samlar Sveriges startups. Stina har en bakgrund från Startup Weekend, är medgrundare av Startup Norway och Startup Extreme, och har även haft rollen som nordisk programansvarig för 500 startups.

Danske Banks och SUP46:s TheHub.se är en mötesplats för startups som vill knyta kontakt med investerare. Via den digitala plattformen som även är en rekryteringsplats för arbetssökande, kan företag hitta spetskompetens och medgrundare. I Norden erbjuder TheHub ytterligare verktyg såsom juridisk rådgivning, presentationshjälp och information om aktuella och relevanta event.

- Att stärka ekosystemet för startups är en passion för mig. Jag är stolt över att fått möjligheten att arbeta för TheHub.se. Jag ser fram emot att utveckla plattformen för startupscenen i Sverige och Norden ytterligare och att hjälpa startups med att rekrytera talang och komma i kontakt med investerare, säger Stina Liland.

- Det känns väldigt bra att vi har rekryterat Stina Liland till TheHub.se. Stinas insikter och expertis är något som jag välkomnar för utvecklingen av vår plattform. Den digitala plattformen är en naturlig del i vårt arbete med att stödja entreprenörer på deras tillväxtresa. Om vi i ett tidigt skede förstår deras behov och lyckas skapa en relation, ger det oss bättre möjligheter att vara med på de unga bolagens framtida resa, säger Berit Behring, vd Danske Bank Sverige.

Idag har TheHub.se över 700 startups som registrerat sig på sajten, över 240 företag som söker rådgivare, över 280 företag som söker finansiärer.

author image

Redaktionen

Kontakta mig