Ny delägare på Wistrand

Foto: Karin Lundin

Wistrand Advokatbyrå förstärker Stockholmskontoret och företagets fastighetssektor. Sedan 21 augusti är Johanna Bjärnemyr ny delägare.

Wistrand är en av Sveriges största advokatbyråer (bolaget har placering nummer 5 på Konsultguidens ranking). I och med rekryteringen av Johanna Bjärnemyr förstärks Stockholmskontorets fastighetsgrupp.

Bjärnemyr har omfattande erfarenhet inom fastighetsrätt med specialisering inom framför allt fastighetstransaktioner och hyresrätt.

– Vi är mycket glada över att Johanna har anslutit till oss. Rekryteringen av Johanna har stärkt vår position inom fastighetssektorn ytterligare och var ett viktigt steg i vår ambition att erbjuda byråns klienter den bästa kompetensen på marknaden, säger Fredrik Råsberg, Managing Partner på Wistrands Stockholmskontor.

Johanna Bjärnemyr kommer närmast från Advokatfirman Cederquist, där hon varit verksam inom dess kommersiella fastighetsteam.

– Jag har varit i kontakt med Wistrand vid ett flertal tillfällen och är nu glad över att vara en del av byråns framtid. Wistrands fullserviceerbjudande var en viktig anledning för mig i valet att ansluta till byrån, säger Johanna Bjärnemyr.

author image

Åsa Larsson

Kontakta mig